miler napisał(a):
PS. i chamskie
Ale że co? Ja kupuję majtki Brubecka , polski producent, rozmiar M, bezszwowe, bardzo wygodne i dobrej jakości. W ogóle Brubeck jest producentem bardzo dobrej jakości profesjonalnej odzieży termoaktywnej. Moim zdaniem. Ale w przypadku majtek mają trochę zaniżoną rozmiarówkę kończącą się na rozmiarze XL.
Widziałeś jak wygląda lucyna?
http://wolontariatpliszczyn.republika.p ... dy2013.htm (czwarte i dziewiąte zdjęcie. To ta gruba kobieta z kijkami w czerwonej koszulce z kołnierzykiem. Coś tam jej dynda na szyi)
Jakby nie patrzeć - lucyna musi mieć wielki tyłek. Tą XL Brubecka to mogłaby sobie założyć na nos.
Pytam z ciekawości, czy jakiś polski producent, inny, szyje majtki na tak wielkie zadki jak lucyny. Porządnej jakości majtki bo Brubeck szyje bardzo dobrą bieliznę.
Ale że niby dlatego, że lucyna jest gruba to nie powinno się ją pytać o rozmiar majtek? Przecież lucyna sama napisała że nie wstydzi się swojej nadmiernej wagi. A otyła jest cała włącznie z tyłkiem.
Sonka napisał(a):
(...) ciągłe częstowanie słodkościami przez turystów powodują iż mam nadwagę. I wcale się tego nie wstydzę, (...)
W czym ty widzisz problem? To według ciebie miałoby być chamskie? To ty, miler, prawdopodobnie jeszcze mało w życiu przeżyłeś i widziałeś. No chyba że szukasz dziury w całym. A to znalazłeś
Że lucyna będzie się nudzić jak pani Myślińska będzie opowiadać o treku pod Mount Everestem? Odniosłam wrażenie że sama lucyna nie przepada za wysokościami, sama coś wspomniała o swojej niechęci do Orlej Perci i że nie pociągają ją nowe pasma i góry wysokie.
Sonka napisał(a):
(...)nie pociągają mnie nowe pasma i góry wysokie, wolę swoje potoki, lasy i kulturę tego regionu.
Uważasz, że moja uwaga o tym, że będzie się lucyna nudzić jest chamska? Przecież ja nie napisałam nieprawdy, nie wyssałam swojego przypuszczenia z palca, moje przypuszczenie jest bardzo prawdopodobne zważywszy na słowa samej lucyny o sobie.
miler napisał(a):
w ten sposób załatwiasz swoje porachunki z lucyną ? ... to jest prymitywne
Jestem userem tego forum i mogę komentować posty innych userów. I będę to nadal robić czy tobie się to podoba czy nie.
Niezależnie od tego czy oceniasz moje posty jako prymitywne czy znajdziesz jeszcze inne obraźliwe określenia.
miler napisał(a):
Ty sekret jesteś pier..ięta ?
(...)
A ty niby jaki jesteś? Ta twoja uwaga nie jest chamska i prymitywna? Najpierw popatrz się na siebie, miler, oceń swoje zachowanie, swoje komentarze na tym forum a potem oceniaj innych.
W przeciwnym razie jedyne co osiągniesz to tylko tyle, że sam się ośmieszysz.
Zgłoś post do admina i pociesz lucynkę jeżeli uważasz ją za osobę pokrzywdzoną. A ode mnie się odczep, pięknie proszę, bo czepiasz się mnie, w moim przekonaniu, niesłusznie.