Berza napisał(a):
Dobra bo to nie ma sensu i szkoda mojego czasu. Poczytałem kilka tematów i zauważyłem, że masz poważny problem z psychiką, najprawdopodobniej wymagający leczenia psychiatrycznego. Sądząc po postach innych skierowanych do ciebie to widzę że wiele osób też to zauważyło, natomiast ty sam tego nie zauważasz, no ale to akurat w tym przypadku oczywiste. Nie wiem czy już się leczysz i czy może pisanie tu to część terapii, jeśli tak to proponuje zmienić bo ta nie działa. I nie musisz mi już więcej odpisywać, chociaż nie spodziewam się że przy takiej chorobie będziesz w stanie się powstrzymać.
I nareszcie słuszny wniosek - choć niepotrzebnie go nam ogłaszałeś. Szkoda Twojego czasu

Bardzo wielce prawdopodobne jest, że wymagam leczenia psychiatrycznego, zwłaszcza, że jak słusznie zauważasz (już druga Twoja słuszna uwaga!) wiele osób to zauważyło.
Zastanawia mnie natomiast jedno - ja tego nie zauważam, choć "
wiele osób też to zauważyło". Na jakiej podstawie przyjmujesz założenie, że akurat Twoje zauważenie i informacja skierowana do mnie na mój temat - zostanie przeze mnie przyjęta? Przeceniasz siłę swojej perswazji, raczej też nie zauważę tego co na mój temat wypisałeś. Zresztą - Ty o tym wiesz

, bo piszesz, że to w moim przypadku oczywiste. Po co więc piszesz oczywiste oczywistości???
Nie rozumiem.
Wiem, że nie muszę Ci odpisywać już więcej. Ale - przecież mogę. Czyż nie?
(tego też nie rozumiem - piszesz, że "nie muszę odpisywać", a w kolejnym zdaniu piszesz, że z racji choroby, z pewnością odpiszę). Nie szkoda Ci Twojego czasu?
Ty naprawdę masz kłopoty z myśleniem logicznym. Nie tylko z czytaniem ze zrozumieniem.
pozdrawiam
gb
Te Twoje kłopoty to poważny problem. W dojrzałym wieku trudno Ci będzie te braki nadrobić...