Heyka, to mój pierwszy post na forum, więc z samego początku serdeczne pozdrowienia dla wszystkich użytkowników!!! Brawa dla pomysłodawców i założycieli! Właśnie wróciłem z Zakopca. Moja przygoda z górami rozpoczęła się gdzieś 5 lat temu, ale jak to mówią lepiej późno niż wcale

Tak czy siak, był to pierwszy dłuższy wyjazd w Nasze Tatry. Pogoda naprawdę rewelacyjna. Piękne widoki na trasach.
Dzień 1 : Przyjazd, zakwaterowanie , rozgrzewka popołudniowa Kuźnice - Nosal - Kuźnice
Dzień 2 : Zazadnia - Dolina Filipka - Rusinowa Polana - Gęsia Szyja - Dolina Pańszczyca - Murowaniec - Kasprowy Wierch - Kuźnice (niestety do kuźnic dostałem się juz kolejką

)
Dzień 3 : Palenica Białczańska - Wodogrzmoty Mickiewicza - Dolina Roztoki - Wielka Siklawa - Dolina Pięciu Stawów Polskich - Świstówka - Kępa - Morskie Oko - Dolina Rybiego Potoku - Palenica Białczańska
Dzień 4 : Odpoczynek

Wycieczka do Strbskiego Plesa
Dzień 5 : Kuźnice - Polana Kalatówki - Dolina Kondratowa - Przełęcz Kondracka - Kopa Kondracka - Małołączniak - Krzesanica - Ciemniak - Chuda Przełączka - Wyżnia Kira Miętusia - Kiry
Wiem, że dla niektórych te trasy to pestka

, ale ogólnie jestem zadowolony z pobytu i przejścia tych tras. W planach kolejny wyjazd 1 - 8 sierpnia. Jeszcze raz serdeczne pozdro dla wszystkich. (mam nadzieję, że nie dostanę ochrzanu po pierwszym poście za ewentualne błędy

).
p.s Jakby kogoś interesowało mogę zamieścic fotki.