Tomto napisał(a):
Wstawialiśmy się obydwaj, doszliśmy do cruxa w pierwszej próbie, a potem jak i jeden tak i drugi nie dygnął a mam prawie 190cm.
Ponoć jest jakiś patet ale ja go kompletnie nie mogłem wymyślić.
No do cruxa to jest bajka. Trochę czujne wyjście do niego, ale nie ma tragedii...
Ja cruxa rozgryzłem w drugiej próbie, ale dla mnie ciężko było to zrobić. Później już zabrakło czasu i niesmak pozostał.
Nie mniej jednak myślałem, że "premiuje wysokich" ale dzisiaj koleżanka powiedziała, że ona tam nie zauważyła specjalnych trudności i zrobiła to OS a ma chyba niecałe mniej niż 160 parę cm wzrostu

Lewiatan mnie męczył rok temu, ale w końcu dziada zrobiłem. Nic specjalnego - niestety. Strasznie dziwne ruchy, ale stosunkowo krótki. Z tym, że trzyma w zasadzie całą drogę. Na pewno go nie będę chciał powtórzyć

Za to z ostatniej podobno Dunajowa Cesta najfajniejsza. Ile w tym prawdy? Ciężko powiedzieć bo w License to Drill się jeszcze nie wstawiałem.
Jako kustosz rejonu

mogę powiedzieć, że Kaligura jak i Kompleks Kurdupla (nowa droga) to dla mnie najfajniejsze drogi na Słonecznych. Kaligura bo trzyma fason praktycznie całą drogę i ma super końcówkę a Kompleks Kurdupla bo fajna droga z trawersem, gdzie występują mało spotykane ruchy - chociaż możliwe, że dla Ciebie przy 190cm wzrostu nie będzie to takie fajne i będzie wyglądało zupełnie inaczej. Panel z Twoim zasięgiem wydaje mi się, że będzie formalnością. Zwłaszcza, że później łączy się z VI.1 (+?) i trudności tam nie ma. Ciekaw jestem czy pójdzie Ci to OS-em. Ja niestety musiałem trochę się nakombinować z "wstawaniem", ale pod koniec roku poszło bez zająknięcia. Podobnie jak w Twoim przypadku można powiedzieć "OS po latach"

O Pojedynek z Wiatrem się nie wypowiem, bo nawet nie kojarzę gdzie to jest, ale z VI.4 słyszałem dzisiaj, że Dzikie Węże są mocno pouczającą drogą
Ja tam twierdzę, że Słoneczne to super rejon, ale w tym roku odpuszczam go już praktycznie całkowicie. Może wpadnę jedynie dokończyć Dunajową bo szkoda ją tak zostawić, ale to się zobaczy na ile partnerzy pozwolą.
A jak Twoje wrażenia po pobycie w Mamutowej? Planuję tam w tym sezonie uderzyć. Słyszałem, że jak ma się dobrego bicka i wytrzymkę to jest całkiem spoko

bo drogi w prawdzie w przewieszeniu, ale po dobrych chwytach. Ktoś to potwierdza?