Forum portalu turystyka-gorska.pl

Wszystko o górach
portal górski
Regulamin forum

Teraz jest N mar 09, 2025 2:42 pm

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz sie 18, 2011 9:48 am 
Swój

Czołem :) Wyszukiwarka forumowa mi cos nie dziala ;/ wyskakuje jakis debug mode ;/ Posluchajcie w najblizszy weekend wybieram sie pierwszy raz w tamtym kierunku.Chciałbym zostawic na tym parkingu autko ;/ dojade gdzies dopiero kolo 20-23 wieczorem ;/ Czy ten parking jest online cala dobe? :P czy wogole jest szansa zostawic tam auto terenowe? i czy jest to strzezony parking? Lamerskie pytanie ale kto pyta nie błądzi ;/ Przerażają mnie juz te tłumy turystów w tatym miejscu.... naszczescie w niedziele startuje uz przed 6 rano :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Cz sie 18, 2011 10:20 am 
Przypadek beznadziejny

Czołem :) Wyszukiwarka forumowa mi cos nie dziala ;/ wyskakuje jakis debug mode ;/ Posluchajcie w najblizszy weekend wybieram sie pierwszy raz w tamtym kierunku.Chciałbym zostawic na tym parkingu autko ;/ dojade gdzies dopiero kolo 20-23 wieczorem ;/ Czy ten parking jest online cala dobe? :P czy wogole jest szansa zostawic tam auto terenowe? i czy jest to strzezony parking? Lamerskie pytanie ale kto pyta nie błądzi ;/ Przerażają mnie juz te tłumy turystów w tatym miejscu.... naszczescie w niedziele startuje uz przed 6 rano :D

Wyszukiwarka forumowa nie działa, ale działa :google: w polu wyszukowania wystarczy wpisać ""parking Palenica Białczańska" site:http://forum.turystyka-gorska.pl"
i wyskakuje na pierwszym miejscu:
http://forum.turystyka-gorska.pl/viewtopic.php?t=1993

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 18, 2011 10:20 am 
Zasłużony

Parking jest on-line całą dobę - nie wiem tylko jak parkingowy - ale jesli bedziesz odpowiednio głośno krzyczał i walił w budke to na pewno załapie transfer i dołączy się do sieci.

Poza tym 20-22 to nie jest jeszcze tak późno - o tej godzinie wracają jeszcze ludzie z gór i wyjeżdżają z parkingu.

Jak parkują tam autokary to póki nie masz 20 metrowego monster trucka to raczej nie powinno byc problemu z parkingiem.
Parking jest strzeżony przez misia który pilnuje czy nikt nie zostawił kanapek na widoku :)

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 18, 2011 10:31 am 
Stracony

Rozbi napisał(a):
misia który pilnuje czy nikt nie zostawił kanapek na widoku

Raczej na wyniuchu. Potrafi zdemolować samochód za sam zapach, widziałem kiedyś taki jeden zaparkowany po grillu, mięsa w nim nie było ale pachniał. Ale nie na parkingu - mają pastucha.

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 18, 2011 10:32 am 
Stracony

Rozbi napisał(a):
nie wiem tylko jak parkingowy

Czuwa. Parkując np. o 4-5 też nie ma problemu. Wstaje wskazuje miejsce płacisz i tyle w temacie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1