Tomek, dzięki, piszesz o tych miejscach o których pomyslałem:) a ponieważ jesteś tu bosem mam jeszcze takie małe pytanko:)Albo i dwa:)
Pierwsze dotyczy trasy, której część opisałeś na stronie ----> z Toporowej Cyrhli czerwonym szlakiem na rusinowa Polanę. Myślę o takim wariancie, żeby wyjść z Cyrhli , dojść do Wodogrzmotów Mickiewicza , odbić na Dolinę Roztoki i tu przejśc przez swistówke nad Morskie Oko. Wiem, ze trasa jest długa, ale my jesteśmy zaprawieni w bojach:)))), a kolega ma raczej taki problem, że nie moze uprawiać klasycznej wspinaczki z ekspozycją i łańcuchami - kolana mu siadają. Chodzić moze daleko. co myślisz o tej trasie? Ile ona czasowo wg Ciebie zajmie - mamy w miarę szybkie tempo, nie biegniemy, ale to takie tempo wysportowanego 20-latka. No i o której wyjść z Cyrhli, biorac pod uwage, ze jeszcze trzeba przecież wrócić do Palenicy asfaltówką? Ja dotąd raczej chodziłem w Wysokie na grań i po prostu kompletnie nie mam pojęcia jak to czasowo może się rozlozyć na tej trasie?
A drugie [pytanie to o sciezkę nad Reglami.też biorę ją pod uwagę na trasie od Doliny białego po chochołowską. Na razie szedłem do koscieliskiej i było ok, to kilka godzin . Ile może zająć całość tej trasy?
Z góry dzięki za odpowiedzi!!!!:))))
|