prof.Kiełbasa napisał(a):
gb- zgrabne przeniesienie mojego posta do innego tematu i skierowanie dyskusji w innym kierunku jak widać po powyższym cytacie skutecznie miesza ludziom w głowie
"zgrabne" przeniesienie Twojej ostatniej wypowiedzi z tamtego "wątku", skierowanej do mnie - sam mi umożliwiłeś, nawiązując w tejże wypowiedzi do informacji o fotografiach umieszczonych na blogu - które to nawiązanie w naprawdę niewielkim stopniu miało jakikolwiek związek z tamtą dyskusją, w której -
nota bene - zamierzałem więcej głosu nie zabierać. Gdyby nie wtręt o zamieszczaniu fotografii - nie miałbym pretekstu do przeniesienia wypowiedzi gdzieś indziej.
Dzięki za pomoc w "skutecznym mieszaniu ludziom w głowie" - ale Twoja zasługa jest chyba nawet większa niż moja

ps .nie klikałem w linka bo jak pisałem wyżej skoro nie zadałeś sobie minimum trudu (jak choćby robi to Markiz w swych wakacyjnych opisach)to mi też się nie chciało.
gdzież Ci zabrakło tego opisu? w blogu czy w zaproszeniu? Poza tym - obowiązku nie było i nie ma nadal. Nie odpowiada Ci, nie podoba się - Twój wybór

.
Każdy ma swoje zdanie Tobie podoba się (zostając już w tym francuskim wątku) teren na zachód ,a mi na wschód i o co się spierać?o wrażenia estetyczne i percepcję? tak samo jest w temacie z którego tu uciekłeś.
Każdy ma swoje zdanie - i na tej konstatacji poprzestańmy - to w końcu nie ja
teren fajny ,aczkolwiek przereklamowany- na wschód zdecydowanie atrakcyjniej
rozpocząłem tę licytację - gdzie "fajniej"

pozdrawiam
gb