ANKIETA do pracy licencjackiej. Bardzo proszę o wypełnienie. Niezmiernie bardzo dziękuję za pomoc!!!
Bardzo proszę o wypełnienie ankiety zgodnie z Waszymi prawdziwymi przekonaniami. Ankieta jest anonimowa i ma na celu poznanie preferencji konsumentów- turystów, używających produktów błyskawicznych i liofilizowanych. Bardzo proszę o pomoc i wypełnienie ankiety. Internauci - turyści są moją grupą badawczą w badaniach do pracy licencjackiej. Portal turystyka-gorska.pl na pewno obfituje w wielu użytkowników - turystów - pasjonatów, dla których przygotowanie żywności na wyprawy jest bardzo ważne. DZIĘKUJĘ!!!
Odpowiedzi można umieszczać w odpowiedzi na ten post, lub wysłać na mój e-mail:
praca_turystyka@o2.pl
1. Czy planując wyjazdy turystyczne, uwzględniasz w oprowiantowaniu żywność błyskawiczną i liofilizowaną? Jeśli tak, uściślij jakiego rodzaju produkty zabierasz:
a) zupy do gotowania - nadające się do spożycia po rozcieńczeniu i zagotowaniu
b) zupy instant - gotowe do spożycia po zalaniu wrzątkiem
c) dania instant - dania z makaronem, ryżem gotowe do spożycia (po kilku minutach) po zalaniu wrzątkiem
d) dania makaronowe
e) buliony i rosoły - w kostkach i w proszku
f) produkty ziemniaczane - puree, placki ziemniaczane
g) dania mrożone
h) kawa i inne napoje liofilizowane
i) owoce, warzywa, nabiał
j) nie używam żywności błyskawicznej i liofilizowanej
2. Jeżeli korzystasz z żywności błyskawicznej i liofilizowanej, to który zwrot najlepiej odzwierciedla twoje względem niej preferencje?
a) żywność błyskawiczna i liofilizowana jest dla mnie podstawą, nie wyobrażam sobie planowania wyjazdu bez niej
b) korzystam z żywności liofilizowanej, ale jest ona tylko uzupełnieniem mojego prowiantu
c) zdarza mi się zabierać ze sobą taką żywność, ale są to sporadyczne przypadki
3. Jeżeli nie korzystasz z żywności błyskawicznej i liofilizowanej, zaznacz z jakich przyczyn:
a) zbyt wysoka cena
b) nie smakują mi takie dania
c) oferta nie jest adekwatna do moich potrzeb
d) jest słabo dostępna
e) uważam żywność tradycyjną za zdrowszą
f) inne, jakie? ................................................................................................................
4. Gdzie zaopatrujesz się w żywność liofilizowaną?
a) w sklepach internetowych
b) w super i hipermarketach
c) w specjalistycznych sklepach turystycznych
d) inne, jakie ? .............................................................................................................
.
5. Produkty jakich firm z branży żywności turystycznej najczęściej znajdują miejsce wśród twojego prowiantu?
żywność błyskawiczna...............................................................................................
żywność liofilizowana...............................................................................................
6. Twoja płeć: K/M
7. Twój wiek ....................
8. Wielkość miasta
a) do 50 tysięcy
b) 50 - 250 tysięcy
c) powyżej 250 tysięcy