W zasadzie Twój ostatni post nie ma już żadnego podłoża merytorycznego, co mnie szczególnie nie zaskoczyło...
Robert18 napisał(a):
zwolnij z tonu
Brawurowe połączenie

... Jednak zanim zaczniesz nawoływać o zmianę tonu to zastanów się nad swoim, od którego wszystko się zaczęło...
Robert18 napisał(a):
Po pierwsze nie napisałem że wszyscy są niewykształceni tylko że większość, co oznacza że nie musiało chodzić o Ciebie czy Roha.
Ok.. przyjmuję to i nawet przeszła mi taka myśl przez głowę, jednak jako, że dyskutujemy tutaj w pewnym nielicznym gronie, a takie stanowisko przedstawiły dwie osoby, to postanowiłem zwrócić Ci na to uwagę, bo nie odchodzi mnie to kto jeszcze takie zdanie ma, a Ty chciałeś w to widocznie wmieszać zupełnie niepotrzebnie wszystkich ludzi świata...

Robert18 napisał(a):
Po drugie nie opowiadaj mi bajek o twoich związkach z Lotosem bo gdybyś takowe posiadał to nie wywnętrzniałbyś się na forum o tym.
I jak zapewne zauważyłeś, nie jestem szczególnie wylewny w temacie...

I już nie opowiadam Ci bajek... niech wp.pl czyni to za mnie...

Robert18 napisał(a):
Po trzecie
Pozwolisz, że tutaj wstrzymam się od głosu bo nie chce mi się pisać esejów...

Robert18 napisał(a):
Po czwarte mojego światopoglądu nie trzeba kształtować został ukształtowany przez rzeczywistość w której żyję a nie przez system polityczny w którym się wychowałeś.
Chcesz zmiany tonu, a później takie zdania... Nie bój jednak nic... nie jestem tak stary jak myślisz i system polityczny, w którym się wychowywałem z pewnością był zbliżony do tego Twojego...

Robert18 napisał(a):
Po piąte skąd możesz wiedzieć jakie mam wykształcenie? I że jestem nie dokształcony? Moi pracodawcy nie narzekają na nie.
Nie wiem jakie masz wykształcenie więc tego nie komentowałem. Co zaś do Twojego niedokształcenia (bo tak się to pisze) to tylko napisałem, że odnoszę takie wrażenie i nawet przy określeniu "niedokształcony" napisałem znak zapytania. Mogłeś tego oczywiście nie zrozumieć więc wyjaśniłem. Chociaż pisząc o sobie takie zdania jak tutaj zacytowane "po piąte", nie wypada robić błędów typu "nie dokształcony".
Jeżeli nie będziesz miał już żadnych merytorycznych argumentów w temacie to uważam, że możemy zakończyć dyskusję bo nie chce mi się obrzucać inwektywami.
Serdeczności