Forum portalu turystyka-gorska.pl

Wszystko o górach
portal górski
Regulamin forum

Teraz jest Pt kwi 04, 2025 7:45 pm

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 25, 2005 1:37 pm 
Nowy

Anonymous napisał(a):
a 5-teni dzieciak da sobie radę /trochę chodziła już po górach-dolina chochołowska .kościeliska ,jaskinia mroźna,morskie oko /wokół też/no i Bieszczady wysokie/ najgorsze jest to ,że nie męczy sie tak bardzo ale nudzi...

To byłam ja ;)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 25, 2005 1:43 pm 
<font color = red><i>Szarik</i></font>

jeśli przyjąć wariant zolffika i wiedząc, ze będzie szło z Tobą 5 letnie maleństwo to z Pezłeczy pod Kopą Kondracką masz jeszcze możliwość zejścia szlakiem zielonym na Halę Kondratową i dalej niebieskim do Kuźnic (1 h 10' )

Czas z Kasprowego do Przełęczy pod kopą Kondracką to ok 1 h 30' i zielonym do Hali ok 1h

Całkowity czas przejścia od Kasprowgo do Kuźnic 3 h 40' - maleństwo powinno dac radę

pozdrawiam :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 25, 2005 1:59 pm 
Nowy

powinno ,ona woli schodzić niż wchodzić :) wejść także wejdzie nawet stromo i wysoko tylko wtenczas wycieczka przedłuża się bo często robi odpoczynki :)

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 25, 2005 2:05 pm 
<font color = red><i>Szarik</i></font>

Agika napisał(a):
powinno ,ona woli schodzić niż wchodzić :) wejść także wejdzie nawet stromo i wysoko tylko wtenczas wycieczka przedłuża się bo często robi odpoczynki :)

pozdrawiam

ależ ja Ci zazdroszczę...z dzieciątkiem po górach...

też tak bym kiedyś chciała...pokazać te wszystkie piękne miejsca, opowiedzieć dziecku swoje przygody związane z górami i zaszczepić w nim tą miłość...

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 25, 2005 3:20 pm 
ależ ja Ci zazdroszczę...z dzieciątkiem po górach...

też tak bym kiedyś chciała...pokazać te wszystkie piękne miejsca, opowiedzieć dziecku swoje przygody związane z górami i zaszczepić w nim tą miłość...[/quote]

:) A ile ja się bajek nawymyślam o Żwirku i Muchomorku wędrujących po górach a jak mnie ręka od ciągnięcia boli albo od asekuracji jak schodzimy bo ona z chęcią by biegła ,niezbyt lubi chodzić muszę coś obiecywać ,wymyślać ,ona to koniara woli jeździć konno ,koniki to jej pasja ale może jakoś ją do gór przekonam :)

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 25, 2005 3:23 pm 
Nowy

:) A ile ja się bajek nawymyślam o Żwirku i Muchomorku wędrujących po górach a jak mnie ręka od ciągnięcia boli albo od asekuracji jak schodzimy bo ona z chęcią by biegła ,niezbyt lubi chodzić muszę coś obiecywać ,wymyślać ,ona to koniara woli jeździć konno ,koniki to jej pasja ale może jakoś ją do gór przekonam :)[/quote]

To ja,znowu coś mnie wywaliło..

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1