Właśnie zrobiłem dwa filmy z mojej wyprawy na Babią Górę i chciałbym żebyście je ocenili są to moje pierwsze filmy.
Filmy trochę się ładują bo zrobiłem je w Full HD ,ale myślę że warto w szczególności wyprawa z zimy Babia obdarowała nas piękną pogodą wspaniałymi widokami i tym że było bardzo mało ludzi ( schronisko na markowych było puste ) jak że był to jeden z najkrótszych dni w roku to schodziliśmy po zmroku .
Wyprawa kwietniowa odbyła się przy gorszej pogodzie ale też miała swój urok i choć pogoda była niezbyt ciekawa to było zaskakująco dużo ludzi .
P.S Niektóre zdjęcia idealnie nadają się na pulpit dlatego jak ktoś będzie zainteresowany to mogą mu je posłać na maila .
Ludziom się nie chce pisać komentarzy ale ja się wysilę:D : 1) ładna kolorystyka zdjęć ze słońcem 2) ładne zdjecia ze śniegiem i jego odcienie 3) fajne morze mgieł i widoki na Tatry.
Jeżeli to nie tajemnica to napisz co za sprzętem fociłeś , albo przynajmniej czy to zaawansowany kompakt czy lustrzanka, a może dodatkowo miałeś ze sobą kamerę? pozdrawiam. 14 kwietnia wypadają urodziny znanego gitarzysty Deep Purple Blackmore'a . W tym roku to już będą 68 urodziny, potem także świętować będą Gillan i Glover. 30 lipca zaś koncert we Wrocławiu -kto wie czy nie ostatni
Dołączył(a): Pn sie 20, 2012 9:47 pm Posty: 2380 Lokalizacja: Kraków
Jakub napisał(a):
14 kwietnia wypadają urodziny znanego gitarzysty Deep Purple Blackmore'a . W tym roku to już będą 68 urodziny, potem także świętować będą Gillan i Glover. 30 lipca zaś koncert we Wrocławiu -kto wie czy nie ostatni