Forum portalu turystyka-gorska.pl

Wszystko o górach
portal górski
Regulamin forum

Teraz jest Wt kwi 29, 2025 8:56 am

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz lip 25, 2013 9:46 am 
Stracony

blomkvist napisał(a):
Ale myślę że skoro twoi koledzy znaja się na chodzeniu po górach to prawdopodobnie sami najlepiej przygotowaliby swoją wyprawę.

Otóż to :D
Pytać też trzeba umieć. Jak ktoś zada pytanie o konkrety, to z pewnością uzyska pomocną odpowiedź.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Cz lip 25, 2013 11:31 am 
Stracony

blomkvist napisał(a):
nie zdziwiłbym się jakbyście byli pryszczatymi zakompleksionymi chłopaczkami którym się wydaje że wiedzą wszystko o górach:D
Ja mam pryszcze tylko na tyłku i w miejscach intymnych. A o górach nie mam pojęcia - nigdzie nie byłem i nic nie widziałem. Nawet w Smocznej Dolinie nigdy nie byłem i w dupie też nie, nad czym ubolewam.
PS. Naprawdę zarejestrowałeś się tylko po to, aby wylać swoje żale?
Mazio napisał(a):
A ja chętnie pomogę! Tylko nie jest to do końca plan czysto górski, ale ma walory poznawcze i bogaty program rozrywkowy:
Dzień pierwszy - treking Magistralą Węglową. Warsztaty dróżnicze - motto: "zdrowie na rozjeździe, zwrotnica nie zając, nie ucieknie", zbieranie ubytków antracytu z węglarek na grilla z suwnicowym i smażenie na podkładach kolejowych jajek sadzonych.
Dzień dwa przejazd osobowym relacji Ustrzyki Górne - Kołobrzeg w przedziale dla palących, zabawa taneczna w Mielnie z quizem - rozpoznaj na koszulkach barwy Ekstraklasy, noc na dołku, blokowanie kart kredytowych z automatu wrzutowego typu Wda-18, wizyta w konsulacie i zabawne zdjęcia do paszportu tymczasowego.
Dzień trzy - autokarem z Mielna do Krakowa przez Białystok, Łuków, Sochaczew, Konin, i Żywiec. Wspinaczka na basztę w Lanckoronie trzymając w ręku zero siedem Maximusa. Noc na dołku w Żywcu. Poranek z gatunku: "dobrze się zwraca, gdy ma się kaca". Powrót na lotnisko w Balicach i wywiady dla BBC Breakfast.
To program, który przygotowałem dla Beara Gryllsa, ale nie odpowiadało mu menu a'la roadkill ze względu na nadmiar protein i nieestetyczne ślady bieżnika na kartoflach, więc spokojnie mogę go przekazać Francuzom. Szczegóły na priv. Gratis mogę dołożyć całowanie Ziemi Francuskiej i przysięgi, że do końca życia każde wakacje nie dalej niż dwadzieścia kilometrów od domu.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mazio Złotousty

PostNapisane: Cz lip 25, 2013 2:15 pm 
Nowy

blomkvist napisał(a):
Wrażliwe? Wchodzi nowy użytkownik a ludzie zamiast mu pomóc to cwaniactwo swoje pokazują(nie zdziwiłbym się jakbyście byli pryszczatymi zakompleksionymi chłopaczkami którym się wydaje że wiedzą wszystko o górach:D). Tutaj się wchodzi i słoma się wala po forum która chyba z butów wam powyłaziła.
Nigdy nie byłem na kilkudniowej wyprawie w Tatry ale może tu coś znajdziesz
http://forum.gazeta.pl/forum/w,197,1087 ... y.html?v=2

http://www.gorskiswiat.pl/szlaki.php

http://www.zakopaneplus.pl/informator/3 ... ki_w_tatry

Ale myślę że skoro twoi koledzy znaja się na chodzeniu po górach to prawdopodobnie sami najlepiej przygotowaliby swoją wyprawę.

Dzięki za pomoc wszystkim :)

PostNapisane: Cz lip 25, 2013 7:02 pm 
Uzależniony ;-)

Zapraszam w Bieszczady, są ostatnio popularne wśród Francuzów. Najczęściej można wprawdzie spotkać ich w sanockim skansenie ale może i góry przypadną im do gustu.
Zakwateruj ich w Wetlinie, tu jest kilka tysięcy miejsc noclegowych. Trasa standardowa czyli 1 dnia Wetlina-Przełęcz Orłowicza-Połonina Wetlińska-Berehy. 2 Wetlina -Dział-Mała Rawka-Duża Rawka-Kremenaros- Przełęcz Wyżniańska. 3 dzień Połonina Caryńska. 4. Wołosate-Tarnica-Szeroki Wierch-Ustrzyki Górne. Polecam też którąś z cerkwi lub sanocki skansen

PostNapisane: Cz lip 25, 2013 7:29 pm 
Stracony

Sonka napisał(a):
Zapraszam w Bieszczady, są ostatnio popularne wśród Francuzów. Najczęściej można wprawdzie spotkać ich w sanockim skansenie ale może i góry przypadną im do gustu.
Zakwateruj ich w Wetlinie, tu jest kilka tysięcy miejsc noclegowych. Trasa standardowa czyli 1 dnia Wetlina-Przełęcz Orłowicza-Połonina Wetlińska-Berehy. 2 Wetlina -Dział-Mała Rawka-Duża Rawka-Kremenaros- Przełęcz Wyżniańska. 3 dzień Połonina Caryńska. 4. Wołosate-Tarnica-Szeroki Wierch-Ustrzyki Górne. Polecam też którąś z cerkwi lub sanocki skansen

To się nie liczy! Gdyby pytanie padło o szkockie góry też bym pomógł! :)

"Listy z Ziemi" Twaina: poszukaj, przeczytaj... warto

PostNapisane: Cz lip 25, 2013 9:13 pm 
Stracony

Mitch te Bieszczady to świetny pomysł. Na pewno będzie im sie podobało.

PostNapisane: Cz lip 25, 2013 9:45 pm 
Nowy

No wielkie dzięki, właśnie o Bieszczadach też myślałem...
Jutro sobie sprawdzę. A z resztą Podkarpacie to moje rodzinne strony...

:D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 37 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1