m__s napisał(a):
Super udała się pogoda! We wtorek już nie było takiej fajnej inwersji.
Fajna wycieczka, foty też przednie. Zobaczyć w poniedziałek takie fajne widoki i aż chce się żyć

Pomału szykuje się na kolejny poniedziałkowy wypad

dzięki!!!
prof.Kiełbasa napisał(a):
dla takich warunków warto czasem ryzykować! rewelacja!
felek89 napisał(a):
A ja dodam że dla takich warunków to nawet warto w poniedziałek ,,kacówkę'' zgłosić i śmignąć w Tatry...

motywacja do dzialania na kolejne dni gwarantowana
taki szef co obowiązkowo wysyła pracownika (aby się zmotywowł do pracy) to byłby skarb
zephyr napisał(a):
super zdjęcia

pogoda trafiła Ci się świetna

na Szpiglasie jeszcze nie byłem bo jakoś tylko dla tego jednego szczytu to nie chce mi się tam iść. Bardziej myślę go zrobić idąc granią od Wrót po Walentkowy
Dzięki!!! Co do tej trasy granią to mega pomysł. Może kiedyś sie uda (next winnter) jak doświadczenie zimowe podskoczy i formalności się ureguluje

nutshell napisał(a):
Aleś pogodę utrafił! Piękne zdjęcia

Dzięki!!! Już wyczekuje podobnych warunków
stes napisał(a):
Zdjęcia ponad chmurami rewelacyjne.
Zrobiłeś mi smaka na Szpiglas, może zrobie go teraz w weekend?
Udało się?
marek_2112 napisał(a):
Krajan83 napisał(a):
Nic tylko trzeba się zaopatrzyć w porządne raki (te raczki co mam to nic pewnego) no i czekan
jeżeli masz w planach zimowe chodzenie to po prostu nie ma wyjścia... nie zawsze są takie warunki...
powodzenia

Już widziałem pakieciki raki + czekan wiec teraz to już tylko kwestia pieniędzy
Jakub napisał(a):
Zdjęcia są chyba nawet lepsze niż moje latem ( z datownikiem

) . Ogólnie wszystkie super ale czy 4 i 5 od góry to takie słoneczko było czy tez słoneczko dorobione na kompie w postprodukcji? pozdrawiam . zdjęcia lustrzanką czy dobrym ultrazoomem? wczoraj Nikon wypuścił P600 niezły
Nie kojarzę twoich zdjęć z datownikiem

Słoneczko takie było i generalnie postprodukcja ogranicza sie do niewielkiej korekcji i przycięcia. Zdjęcia robione D90 którego pomału opanowuję mam nadzieje z dobrym skutkiem
Sheala napisał(a):
Ja w poniedziałek (24 II) byłam na Giewoncie. Doskonale rozumiem i podzielam Twoją euforię!
Widziałem Twoje zdjęcia i aż mi się gęba śmiała na widok tych widoków , pięknie!!!

wedrownik43 napisał(a):
Ostatnio mniej czasu przed kompem spędzam i dopiero dzisiaj oglądałem tę relację.
Dobrze, że mogę pisać, bo kopara opadła i z mówieniem byłoby gorzej:)
Bajer, uwielbiam wrażenie bycia ponad chmurami, ocean i wyspy......
Zdjęcia rewelka!!! Jeżeli mogę zapytać jakim aparatem robiłeś zdjęcia?
Przed kompem nie ma co za dużo siedzieć. Lepiej iść w góry albo na browara
Nad chmurami zawsze jest mega, po prostu inny świat!!!!
dzięki za komentarz a aparat to Nikon D90
pozdrawiam