Wiejska Szamanka napisał(a):
la_secret napisał(a):
Ta strona do której podałam link jest ogólnie dostępna dla każdego internauty.
Czy fakt że jest ogólnodostępna daje ci prawo do takiego zachowania? Lżenia z wyglądu Lucyny?
Lżenia? No sorry, ale już to komuś tutaj napisałam, najwidoczniej mało w życiu przeżyłaś i widziałaś skoro uważasz, że lżyłam z wyglądu lucyny.
Owszem, napisałam, że jest wyżarta jak prosiak, no ale trudno zaprzeczyć, spoglądając na jej zdjęcie, że wygląda na niedożywioną
Chciałabyś aby lucynka zabrała twoje dzieci na wycieczkę górską? Jeżeli tak, no to sorry ... cofam te słowa o prosiaku i tylko jeszcze raz powtórzę: otyły przewodnik górski z marną kondycją fizyczną nie powinien prowadzić dzieci w góry. A miejsce wyżartego prosiaka jest w chlewiku, nie na górskim szlaku.
Jeszcze gdzieś zelżyłam lucynkę, szmanka? Jeszcze jakieś moje słowa uraziły twą wrażliwą duszyczke?
Wskaż te miejsca, spróbuję sprostować swoje słowa jeżeli przekonasz mnie, że nie miałam racji
A nie wolałabyś pocieszyć lucynki? Bo jakoś nie widzę tutaj twoich słów wsparcia i współczucia za doznane krzywdy dla lucynki do lucynki.
Wiejska Szamanka napisał(a):
la_secret napisał(a):
Opisałam wygląd lucyny. Lucyna jest grubą osobą. Czy napisałam nieprawdę? Czy skłamałam? Wystarczy spojrzeć na zdjęcie.
A nie przyszło ci do głowy że . nas może obchodzić jak wygląda Lucyna? Jeżeli odnajdujesz satysfakcję w takich zachowaniach jakie prezentujesz to należy ci tylko współczuć.
Nie czytaj, szamanka, moich postów jak nie podobają się one tobie. Nie czytaj i współczuj sobie do woli jeżeli uważasz, że to tak ważna kwestia w twoim życiu.
Mnie twoje współczucie nie obchodzi i nie jest mi do czegokolwiek potrzebne.
Ty, gb, też ich nie czytaj.
Przecież nikt was nie zmusza do czytania moich postów. Zignorujcie moje posty i życie od razu wyda się wam piękniejsze

I mniej stresujące bo odnoszę wrażenie, że bardzo przejmujecie się, za bardzo i niepotrzebnie, w moim przekonaniu, tym co dzieje się w wirtualnym świecie. No ale być może takie macie priorytety w swoim życiu ... no nic.
Ale uważam, że tak na prawdę warto przejmować się wtedy, gdy lucynka zabierze kolejną grupę dzieci w góry. No ale może moje stanowisko jest gorsze od waszego ...
W każdym bądź razie, tak czy siak, każdy user tego forum może pisać posty i komentować słowa innego usera.
gb napisał(a):
la_secret napisał(a):
gb, nie zależy mi na sympatii tutaj kogokolwiek bo nie jest mi ona do czegokolwiek potrzebna.
skoro Ci nie zależy - po co o tym nas informujesz?
Po co informuję ciebie, was? Abyś nie próbował po raz kolejny uświadamiać mi jak wielką sympatię tutejszych userów tracę
I każda kolejna osoba - nie potrzebuję sympatii tutejszego grona userów do czegokolwiek.
gb napisał(a):
Napisałaś co chciałaś - zwróciłaś uwagę na siebie i Lucynę - jako Użytkownik masz do tego prawo...
co za łaska

dzięki, że łaskawie zauważyłeś, że mam prawo jak każdy inny user tego forum pisać tutaj posty
gb napisał(a):
Najlepsza rada - jakiej udzielić można sobie (i innym) - zignorować...
No, wreszcie jakieś mądre słowa.
Szkoda tylko że tak późno na to wpadłeś. Mam na myśli szkodę lucynki bo to jej wielki tyłek rozsławiłeś tutaj, wraz z innymi, wcinając się do rozmowy ... no ale każdy ma prawo do pisania tutaj postów.
Ty też masz prawo komentowania słów innego usera. No ale czasami przydałoby się, gb, abyś ruszył swoimi szarymi komórkami, zanim po raz kolejny postanowisz zaangażować się w jakąś rozmowę na forum ...
gb napisał(a):
To byłoby na tyle - z mojej strony...
Jakoś ci nie wierzę, no ale zobaczymy