gb napisał(a):
Lucynko miła...
Rzeczywistość polityczno-ekonomiczno-społeczna z jaką mamy do czynienia w naszej ukochanej Ojczyźnie (przy dużych staraniach Twoich idoli) sprawiła, że "żarty" związane z pierwszym dniem kwietnia ("Prima Aprilis") straciły całkowicie rację bytu. No poza okrzykami: "ma pani/pan dziurę w spodniach".
W dodatku informacje podawane przez - konkretnie - Ciebie również nie wzbudzają zaufania.
Daruj sobie...
pozdrawiam
gb

Grzesiu miły, z całym szacunkiem mnie zupełnie nie interesuje Twoja opinia, szczególnie podlana politycznym sosem. Ani ziębi mnie, ani grzeje polityka, bo moim zdaniem wart Pac pałaca, a pałac Paca. Co do sympatii politycznych to czuję cień sympatii do Ruchu Kukiza i ... Narodowców. Robię swoje.
Co do wiarygodności drogi Grzesiu, hmm lata minęły od naszej pierwszej awantury w której zarzucałeś mi niewiarygodność. Minęły lata, mi w tym czasie udało się stworzyć podwaliny pod potęgę bieszczadzkiej części świata wirtualnego, wyeliminować przewodniki Pascala z bieszczadzkiego rynku, powiem więcej historia zatacza koło, być może kolejny będę pewnych względów emocjonalnych promować. Tak jak mówiłam świat wirtualny łączy się z realnym, zapraszam na
www.grupabieszczady.pl , gdzie opisuję nasze ostatnie spotkanie w Pałacu Biesa w Olszanicy. Pod nazwiska możesz podłożyć avantary z także tego forum. Dziennie docieramy na portalu społecznościowym nawet do 150 tys. Koleżanek i Kolegów, najlepszy dowód to ten, że po podpięciu tylko na dwóch grupach występu Michała Matuszewskiego w programie muzycznym filmik obejrzało w ciągu doby tylko 140 tys osób. Zdjęcia na jednej grupie bieszczadzkiej lajkuje nawet ponad tysiąc osób, a na wszystkich po 60 tys. Mam multum nowych książek np. przewodniki "Karpacki szlak ogrodów i domów historycznych", "Przewodnik rowerowy Baligród i okolice" Jacka Polakiewicza naprawdę świetny, "Gmina Olszanica turystycznie", "Parki Krajobrazowe Zespołu Karpackich Parków Krajobrazowych w Krośnie", nowe książki Pro Carpathii m.in. "Podkarpackie smaki Katalog wytwórców produktów regionalnych, tradycyjnych i ekologicznych", dostałam nowe świetne książki z informacji turystycznej w Dukli i z Zespołu Parków Krajobrazowych w Przemyślu itd. itp. Moje nowe stronki Olszanica i okolice i Bieszczady aktywnie odpowiedniki świętych wątków na tym forum cieszą się sporym zainteresowaniem, Olszanica dziennie może dotrzeć i do 25 tys osób. No cóż opinia Grzesia w świecie wirtualnym nie liczy się nic, a nic. Miłego dnia!