Cześć

na stronie Komisji Turystyki Górskiej znalazłam zapis z regulaminu:
§ 19. Książeczkę GOT PTTK należy wypełniać zgodnie z następującymi zasadami:
1. W trakcie wycieczki należy zbierać w książeczce (na stronach na to przeznaczonych) potwierdzenia terenowe (z datami) z punktu początkowego, przejścia trasy oraz jej punktu końcowego, np. pieczątki zawierające nazwę miejscowości, schroniska PTTK i in. W przypadku braku możliwości uzyskania potwierdzeń terenowych można je zastąpić wydrukami fotografii z datą lub wydrukami zawierającymi dokumentację kartograficzną i informacje dotyczące przebytych tras, a uzyskanymi dzięki zastosowaniu aplikacji na urządzenia mobilne.
Dziś kupiłam książeczkę, na stronach do zbierania pieczątek jest napis "Miejsce na potwierdzenie terenowe z wycieczek (pieczątka, data, podpis)"
Pieczątki dziś zebrałam 2, datę dodałam, ale czyj ma być ten podpis? Panie w kasie przy wejściu do TPN nie były pomocne.. W regulaminie nie widzę nic o podpisie.
I jeszcze jedno: jutro wybieram się na wycieczke i będę startować i wracać do tego samego punktu, oczywiście wezmę pieczątkę przy wejściu na Palenice i w schronisku w Moku. Na górze mam zamiar zrobić zdjęcie, ale nie mam możliwości dodania na nim daty. Czy weryfikujac potem książeczkę uwierzą mi, że byłam tam, gdzie wpisałam?

mogę dołączyć zdjęcie, ale będzie ono bez daty.